Lendering & Partners zoekt een bouwkundig projectleider

Lendering & Partners is een actief en onafhankelijk bouwmanagementbureau gevestigd in Soest, met 5 personeelsleden. Voor professionele, veelal vaste, opdrachtgevers zijn wij voornamelijk actief in de sectoren utiliteitsbouw, kantoren en seriematige woningbouw.
Ons werkgebied bevindt zich vooral in de Randstad.
De werkwijze van ons bedrijf kenmerkt zich door de begrippen: doelmatig, vakkundig, pragmatisch en adequaat.

Wij zijn op korte termijn op zoek naar een:

All-round bouwkundig projectleider (voor 40 uur per week)

Een projectleider coördineert en geeft leiding aan één groot project of enkele bouwprojecten. Hij is verantwoordelijk voor de bewaking van kwaliteit, voortgang en kosten.
Deze taak omvat verder onder andere: het voorzitten van de bouwvergaderingen, het leidinggeven aan de opzichter, het overleggen met de opdrachtgever, het coördineren van de tekeningendistributie, de coördinatie van de nutsaansluitingen, het beoordelen van meer- en minderwerk en stelposten, het bewaken van de procedure van het kopersmeer- en minderwerk, het bewaken van de contractuitgangspunten, het controleren op naleving van vergunningsvoorwaarden en geldende voorschriften, het verzorgen van de oplevering, het toezien op de toelevering van revisiebescheiden en het toezien op de nazorg door de uitvoerende partijen.

Functie-eisen:

  • HBO denk- en werkniveau.
  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring.
  • Goede communicatieve eigenschappen, zowel ten opzichte van partijen die aangestuurd worden, als naar opdrachtgevers en adviseurs.
  • Leiderschap door vakmanschap en natuurlijk gezag.
  • Zelfstandig, stressbestendig, en flexibel.
  • Bekendheid met bouwregelgeving.

Wij bieden een zelfstandige en afwisselende functie binnen een dynamische organisatie, een uitstekende salariëring en prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Een schriftelijke sollicitatie, voorzien van een uitgebreid c.v., dient te worden gericht aan: Lendering & Partners, t.a.v. de heer H. Lendering, Postbus 3068, 3760 DB SOEST of aan: lendering@lendering-partners.nl.